Kom jezelf verwennen bij de Etos

Etos heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van beauty, gezondheid en lichaamsverzorging. Naast scherp geprijsde kwaliteitsproducten biedt Etos je een prettige winkelomgeving met deskundig en vriendelijk personeel. We willen je met alle plezier in de watten leggen in Etos Goor.

Etos drogisterij Goor

 

De lekkerste dranken staan op je te wachten bij de Gall&Gall

Gall&Gall is een drankenspeciaalzaak waar je terecht kunt voor advies, uitstekende service en een verrassend en uitgebreid assortiment dranken. We hebben dranken voor ieder moment, we helpen je graag met een advies of cadeau. We ontmoeten je graag in Gall&Gall Haaksbergen of Goor.

gall-gall-goor gall-gall-haaksbergen

 

Laat je verrassen door de unieke Jumbo formule

Jumbo supermarkten belooft je klanttevredenheid door de harde garanties van de 7-zekerheden. Garanties voor onder andere de laatste vaste prijzen, grootste assortiment, beste service en vlot winkelen. Dat dit waar wordt gemaakt komt keer-op-keer naar voren in de onderzoeken en vergelijkingen van branche- en consumentenorganisatie. Kom de heerlijke winkel zelf ervaren en wordt fan in Jumbo Haaksbergen, Goor, Hengelo of Aalten.

Jumbo Lichtenvoorde Jumbo Goor Jumbo Haaksbergenbtn_aalten

Home > Winkels > Jumbo Goor

Jumbo Goor: dé supermarkt van Goor

Kom winkelen bij de beste supermarkt van Overijssel

Jumbo Goor“Dat je in Jumbo Goor heerlijke kunt winkelen is bewezen doordat de winkel zich de beste supermarkt van Overijssel mag noemen,” aldus Tijn Leussink. “De grootste supermarkt van Goor heeft niet alleen het grootste assortiment, maar ook nog eens de laagste prijzen van de Twentse plaats.“

Het grote assortiment geeft je de mogelijkheid om te kiezen wat je wil; naast de standaard supermarktproducten ook de keuze in bijvoorbeeld het dagverse brood van de ambachtelijke bakker Nollen, heerlijke versgesneden vleeswaren en kazen, vlees dat voor u wordt geportioneerd door onze slager en mooie bloemen en planten.

Rond de winkel ligt een grote parkeerplaats waar je gratis kan parkeren en is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 21 uur en zondag van 10 tot 17 uur, zodat je boodschappen kunt doen wanneer jou dat het beste uitkomt. Vergeet dan gelijk niet om een bezoek te brengen aan de Gall&Gall slijterij en Etos drogisterij.

Graag tot ziens in onze supermarkt aan de Van Kollaan 7 in Goor!

Winkelgegevens

Jumbo Leussink Goor
Van Kollaan 7
7471 DP Goor

Telefoon: 0547 - 27 27 34
Fax: 0547 - 57 53 53
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Waar op de kaart

Jumbo Goor

De Leussink Retail Groep voor:

Leussink Retail Groep - medewerkersLeussink Retail Groep - zakelijk

Openingstijden Jumbo Goor

Van Kollaan 7 - 7471 DP Goor - T. 0547 - 27 27 34

Maandag 08:00 – 21:00 uur Vrijdag 08:00 – 21:00 uur
Dinsdag 08:00 – 21:00 uur Zaterdag 08:00 – 21:00 uur
Woensdag 08:00 – 21:00 uur Zondag 10:00  17:00 uur
Donderdag 08:00 – 21:00 uur