Ons Noaberschap streekproducten Jumbo Leussink

De lekkerste producten uit eigen streek

Heerlijk bij Leussink

De mooiste producten uit de buurt vind je nu bij de Jumbo supermarkten van Leussink in Ons Noaberschap! Topproducten van lokale specialisten kan je nu makkelijk herkennen en meenemen tijdens het boodschappen doen. Het assortiment van Ons Noaberschap bestaat o.a. uit brood, koek en banket van de bakker, verse salades van groenteman, vis van de visboer, vlees van de slager, boerenzuivel en eieren. Allemaal van de lokale specialist uit de buurt, hierdoor verschilt het assortiment per winkel, maar wel gegarandeerd het mooiste uit Ons Noaberschap!

Bakkerij Nollen

Al 100 jaar de smaak van pure ambacht. Brood, banket en chocolade. 
Verkrijbaar in alle filialen met uitzondering van Jumbo Aalten. 
Bekijk promo bakkerij
Bekijk promo chocolade

www.bakkerijnollen.nl

Slagerij Kastelein

Pure Ambacht. Vlees waarvan de oorsprong bekend is, zelf ingekocht. Slachten, uitbenen verwerken tot de lekkerste specialiteiten onder één dak. Verkrijgbaar in filiaal Jumbo Leussink Goor.
Bekijk promo

www.slagerijkastelein.nl

Wiemerink

De echte groenteman!
Altijd kwaliteit en vers. Verkrijgbaar in de vestigingen Goor en Haaksbergen 
Bekijk promo

www.wiemerink.nl

Keuper Kaas&Pasta

Verwerkt de melk van eigen koeien tot heerlijke kaas en andere lekkere zuivel-producten. Ook verwerkt Keuper op natuurlijke basis (h)eerlijke pasta en deegwaren. 
Verkrijgbaar in alle vestigingen met uitzondering van Jumbo Aalten. 
Bekijk promo

www.keuper-kaas.com

Twenteland eieren

Natuurlijk, dagvers! Natuurlijk, omdat wij aan de ene kant staan voor duurzaamheid, aandacht en zorg voor milieu, natuur en dier en aan de andere kant omdat wij het vanzelfsprekend vinden dat onze klanten dagverse eieren krijgen, alleen de beste kwaliteit is goed genoeg!

www.twentelandeieren.nl

Jan Visschedijk 

Biedt u een keur aan vleeswaren, vers vlees, grillspecialiteiten, delicatessen en maaltijden uit eigen keuken. Afkomstig van zorgvuldig geselecteerde lokale leveranciers. Verkrijgbaar bij Jumbo Goor, 
Bekijk promo

www.janvisschedijk.nl

Lensink

Specialist in zachtfruit: aardbeien, rode bessen, frambozen, bramen, pruimen. Daarnaast zijn er ook tomaten, komkommers en paprika's uit de kas en in het seizoen pompoenen en zonnebloemen. Verkrijgbaar in vestiging Aalten

www.facebook.com/lensink

Wikkerink zuivel

Pure smaak van echte boerenyoghurt uit de Achterhoek. Echte, pure boerenyoghurt met een authentieke smaak. Verkrijgbaar in vestiging Aalten

www.wikkerinkzuivel.nl

Gleis

"Topkwaliteit en betrouwbaar vlees" Elke week kopen wij het vee bij diverse vaste veehouders. Wij kopen daar een selectie van de eerste kwaliteit vrouwelijke runderen. Wij kunnen daarmee een vleesassortiment leveren van de kop tot de staart. Verkijgbaar in vestiging Aalten

www.slagerijgleis.nl

Smits

Vers van het land, direct naar de klant. Professionele vollegrond kwekerij gevestigd in het Gelderse De Heurne (gemeente Aalten) Verkrijgbaar in vestiging Aalten.

www.groentekwekerij-smits.nl

Tonnie Knippenborg

In de bakkerij wordt gewerkt met grondstoffen van een hoogwaardige kwaliteit en met de modernste apparatuur. Door deze combinatie van factoren worden er producten van hoge kwaliteit geleverd. Verkrijgbaar in vestiging Aalten.

www.tonnieknippenborg.nl

Holtmaat catering

Al sinds 1924  complete cateraar voor elke gelegenheid. Voor ons Noabershcap "hofleveriancier" voor heerlijk vis en salades. Verkrijgbaar in vestiging Goor.
Bekijk de promo

www.holtmaatcatering.nl

Hof van Twente wijn

Heerlijke wijnen van eigen bodem. "Ie könt de leefde preuven in het glas!" (Herman Finkers).
Bekijk promo

www.twentewijn.nl

Slagerij Broekhuis

Twents rundvlees van onze eigen boerderij, ambachtelijk bereid tot de verschillende producten.

www.slagerijbroekhuis.nl

Lensink aardappelen

Eerlijke en heerlijke aardappels komen rechtstreeks van het land en worden met zorg gekweekt en behandeld. Verkrijgbaar in de vestigingen Aalten, Neede  en Haaksbergen.

www.lensinkaardappelen.nl