Samen ondernemen maakt sterk!

Ons succesvolle bedrijfsconcept willen we altijd actueel houden, verbeteren en uitbreiden. Neem gerust contact met ons op om ideeën uit te wisselen. Zakelijke samenwerking zien we op verschillende niveaus:

Het ontwikkelen van nieuwe (vastgoed-) projecten in Oost-Nederland, gericht op retail. 

Het samenwerken met (lokale) ondernemingen om elkaar te versterken. Onze winkels worden wekelijks door duizenden klanten bezocht, kansen om je als bedrijf te laten zien. Dit kan op allerlei creatieve manieren waarbij niets te gek is. We werkten bijvoorbeeld al eerder samen tijdens een carwash-actie en gaven we luchtballonvaarten en testritten in sportauto’s weg.

In onze winkels presenteren we een groot assortiment, maar er is altijd ruimte voor aanvullingen. Bent u aanbieder van een product dat goed toegevoegd kan worden aan ons assortiment, neem dan contact met ons op. Denk er hierbij wel aan dat zowel het product als de keten moeten voldoen aan de wettelijke- en door ons gestelde voorwaarden voor bijvoorbeeld voedselveiligheid.

En ook op locatie richten wij graag voor u een mini-supermarkt in. Bijvoorbeeld bij grote festivals/evenementen, inclusief camping.

Ons Noaberschap

In de Jumbo supermarkten van Leussink in Twente en de Achterhoek vindt u de ambachtelijk bereide producten van lokale specialisten en telers in Ons Noaberschap. Maak kennis met al het heerlijks uit de buurt, en dat lekker eenvoudig in de supermarkt om de hoek!

LEES MEER
Event Super. Mini Supermarkt voor evenementen

Event Super

Ook actief op evenementen. Met meerdere mini-supermarkten op Nederlands grootste festival, de Zwarte Cross in Lichtenvoorde,  Freshtival en Mañana Mañana bieden wij een op de festivalgangers toegesneden assortiment.

GA NAR WEBSITE